Sterk rentmeesterschap

Blauw Monumentaal Goed werkt proactief, oprecht betrokken en transparant.

Zo voorzien we in het instandhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoedobjecten. Van monumentaal erfgoed tot recreatiewoning. 

Vanuit oprechte interesse werken we gefundeerde adviezen uit, gaan we voor een zorgvuldig afgestemde materiaalkeuze en begeleiden uw project op de meest efficiënte en kwalitatieve wijze.  

Met aandacht voor elkaar en oog voor kwaliteit en detail maken we graag de wereld een beetje mooier. Ieder project de aandacht die het verdiend!

Betrokken specialist

Ieder project heeft zijn unieke aandachtspunten. Bouwwijze, onderhoudsstatus, gebruikte materialen en wijze van toepassen bepalen de huidige uitgangspositie. Door onze gedegen voorbereiding en aantoonbare kennis en jarenlange ervaring laten we ook uw project slagen!

Duurzaam

Het vertalen van uw wensen naar een concreet eindresultaat vereist specifieke kennis van materialen, kleurgebruik, sfeer en technische haalbaarheid. Alleen dan kan een duurzaam resultaat worden behaald. We werken daarnaast uitsluitend volgens ARBO-richtlijnen, streven naar een minimale CO2 footprint en milieubelasting in onze projecten.

Heldere afspraken

We organiseren onze projecten zorgvuldig en zijn transparant in onze communicatie. Zo zorgen we voor een realistische verwachting van het eindresultaat. Met oog voor elkaar en voor detail wordt in een goede sfeer mooi werk gemaakt. Zo gaan we voor duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, toezichthouders en uitvoerende specialisten.

Prettig kennis te maken

Blauw Monumentaal Goed werkt met een team van specialisten onder leiding van Herman van der Maarl.

Vanaf twee projecten op de Herengracht en de Keizersgracht in Amsterdam vertelt Herman waar Blauw Monumentaal Goed voor staat.

Van landhuis tot monument, we geven elk object de aandacht die het verdient!